Pink white -chinchilla

Suomen Lemmikkichinchillat ry

koristekuva

Chinchillavälitys

SLC hoitaa pienimuotoista chinchillavälitystä. Välitys toimii siten, että yhdistys välittää ainoastaan tietoja myytävistä tai sijoitettavista chinchilloista sekä joissain tapauksissa myös mahdollisista ostajista. Mitään eläinvarastoa yhdistyksellä ei siis ole. Mikäli haluat eläimesi välitykseen tai huomaat myytävissä eläimissä sinulle sopivan eläimen, ota yhteyttä yhteyshenkilöön.

Välitys tarvitsee vähintään seuraavat tiedot:

Lisäksi voi kertoa esimerkiksi parilla sanalla chinchillan luonteesta, mainostaa mukana myytäviä tavaroita (esim. häkki) tai liittää mukaan kuvan myytävästä eläimestä. Ilmoitus on voimassa 4 kk, minkä jälkeen ilmoitus poistetaan. Jos 4 kuukauden raja lähestyy ja chinchilla on yhä ilman kotia, voi tiedot laittaa uudestaan tai ilmoittaa tilanteesta jo ennen kuin kuin 4 kk tulee täyteen. Muistathan myös ilmoittaa, mikäli chinchillasi löytää kodin aikaisemmin, jotta ilmoitus voidaan poistaa turhien yhteydenottojen ehkäisemiseksi.

Jos olet kiinnostunut välityksessä olevista chinchilloista, saat myyjän yhteystiedot osoitteesta valitys at chinchilla.fi

MYYDÄÄN

 

 

Zinrocks Fanni ja S*Atlantis Faith(*) etsivät yhdessä loppuelämän lemmikkikotia!

Kyseessä siis äiti ja tytär, molemmat väriltään ebony velvettejä. Faith on synt. 2011, Fanni 2016.

Faith hieman hankala luonteeltaan, ei kuitenkaan pure tai ole ilkeä, on siis kuitenkin käsiteltävissä, ei vaan yhtään tykkää käsittelystä/sylissäolosta.

Vain lemmikkikotiin ja yhdessä!

Asumme Sotkamossa, kyyti kauemmaksi järjestettävissä.

Dalton (uros, 6v, standard) ja Dita (naaras, 5v, sapphire) ovat kasvattajilta hankittuja ja luovutetaan samaan kotiin.  Daltonia ei ole leikattu, joten myyrät ovat elelleet omissa isoissa häkeissään. Molemmat ovat terveitä ja toimeliaita yksilöitä, jotka mieluummin kipuavat seikkailemassa kun istuvat sylissä. Häkkien lisäksi mukaan saa häkkitilpehööriä, hiekkaa ja pellettejä.
Hintaa tärkeämpi on löytää uusi rakastava koti.  Chinchillat sijaitsevat Oulussa.

Viimeisin päivitys: 21.4.2018 18:34

Etsi SLC:n sivuilta

Uutisarkisto

Muualla verkossa

Ylläpito