Pink white -chinchilla

Suomen Lemmikkichinchillat ry

koristekuva

Chinchillavälitys

SLC hoitaa pienimuotoista chinchillavälitystä. Välitys toimii siten, että yhdistys välittää ainoastaan tietoja myytävistä tai sijoitettavista chinchilloista sekä joissain tapauksissa myös mahdollisista ostajista. Mitään eläinvarastoa yhdistyksellä ei siis ole. Mikäli haluat eläimesi välitykseen tai huomaat myytävissä eläimissä sinulle sopivan eläimen, ota yhteyttä yhteyshenkilöön.

Välitys tarvitsee vähintään seuraavat tiedot:

Lisäksi voi kertoa esimerkiksi parilla sanalla chinchillan luonteesta, mainostaa mukana myytäviä tavaroita (esim. häkki) tai liittää mukaan kuvan myytävästä eläimestä. Ilmoitus on voimassa 4 kk, minkä jälkeen ilmoitus poistetaan. Jos 4 kuukauden raja lähestyy ja chinchilla on yhä ilman kotia, voi tiedot laittaa uudestaan tai ilmoittaa tilanteesta jo ennen kuin kuin 4 kk tulee täyteen. Muistathan myös ilmoittaa, mikäli chinchillasi löytää kodin aikaisemmin, jotta ilmoitus voidaan poistaa turhien yhteydenottojen ehkäisemiseksi.

Jos olet kiinnostunut välityksessä olevista chinchilloista, saat myyjän yhteystiedot osoitteesta valitys at chinchilla.fi

MYYDÄÄN

Kotia etsii 2 poika chinchillaa, jotka tarvitsevat nyt huolehtivampaa kotia muuttuneen elämäntilanteen vuoksi.

Vanhempi, ikä noin 10v on leikattu. Nuorempi ei ole leikattu, tarkka ikä ei tiedossa, väri molemmilla standard (?). Ei ole käsikesyjä, mutta erittäin sosiaalisia. Mukana häkki, ruoat, hiekat. Hintaa en pyydä, kunhan saisivat hyvän kodin. Sijainti Kokkolan Lohtajalla.

 

Uutta kotia etsii valkoinen 7-vuotias chinchilla poika Ugo.
Kerrassaan mainio luonne. Rakastaa seuraa ja rapsutuksia, on myös rohkea.
Ugossa sympaattisinta on luonne. Ugo on kuuro ja toinen etutassu amputoitu, (edellisessä kodissa mennyt pistorasiaan) mutta nämä eivät eloa haittaa.

Ugo etsii hyvää loppuelämän kotia jossa saisi huomiota, hellyyttä sekä vahditusti olla vapaana.

Ugon saa häkkeineen/tavaroineen 50€. Sijainti Kuusankoski.

Viimeisin päivitys: 22.11.2017 16:51

Etsi SLC:n sivuilta

Tuoreimmat päivitykset

Uutisarkisto

Muualla verkossa

Ylläpito