Pink white -chinchilla

Suomen Lemmikkichinchillat ry

koristekuva

Chinchillavälitys

SLC hoitaa pienimuotoista chinchillavälitystä. Välitys toimii siten, että yhdistys välittää ainoastaan tietoja myytävistä tai sijoitettavista chinchilloista sekä joissain tapauksissa myös mahdollisista ostajista. Mitään eläinvarastoa yhdistyksellä ei siis ole. Mikäli haluat eläimesi välitykseen tai huomaat myytävissä eläimissä sinulle sopivan eläimen, ota yhteyttä yhteyshenkilöön.

Välitys tarvitsee vähintään seuraavat tiedot:

Lisäksi voi kertoa esimerkiksi parilla sanalla chinchillan luonteesta, mainostaa mukana myytäviä tavaroita (esim. häkki) tai liittää mukaan kuvan myytävästä eläimestä. Ilmoitus on voimassa 4 kk, minkä jälkeen ilmoitus poistetaan. Jos 4 kuukauden raja lähestyy ja chinchilla on yhä ilman kotia, voi tiedot laittaa uudestaan tai ilmoittaa tilanteesta jo ennen kuin kuin 4 kk tulee täyteen. Muistathan myös ilmoittaa, mikäli chinchillasi löytää kodin aikaisemmin, jotta ilmoitus voidaan poistaa turhien yhteydenottojen ehkäisemiseksi.

Jos olet kiinnostunut välityksessä olevista chinchilloista, saat myyjän yhteystiedot osoitteesta valitys at chinchilla.fi

MYYDÄÄN

Dalton (uros, 7v, standard) ja Dita (naaras, 6v, sapphire) ovat kasvattajilta hankittuja ja luovutetaan samaan kotiin.

Daltonia ei ole leikattu, joten myyrät ovat elelleet omissa isoissa häkeissään. Molemmat ovat terveitä ja uteliaita yksilöitä, jotka mieluummin kipuavat seikkailemassa kun istuvat sylissä.

Häkkien lisäksi mukaan saa rekisteröintitodistukset, häkkitilpehööriä, hiekkaa ja pellettejä. Häkit on metallisia ja mitat noin 60x95x145cm.

Hp: 200e

Sijainti Oulussa.

Viimeisin päivitys: 17.1.2019 17:31

Etsi SLC:n sivuilta

Uutisarkisto

Muualla verkossa

Ylläpito