Pink white -chinchilla

Suomen Lemmikkichinchillat ry

koristekuva

Chinchillavälitys

SLC hoitaa pienimuotoista chinchillavälitystä. Välitys toimii siten, että yhdistys välittää ainoastaan tietoja myytävistä tai sijoitettavista chinchilloista sekä joissain tapauksissa myös mahdollisista ostajista. Mitään eläinvarastoa yhdistyksellä ei siis ole. Mikäli haluat eläimesi välitykseen tai huomaat myytävissä eläimissä sinulle sopivan eläimen, ota yhteyttä yhteyshenkilöön.

Välitys tarvitsee vähintään seuraavat tiedot:

Lisäksi voi kertoa esimerkiksi parilla sanalla chinchillan luonteesta, mainostaa mukana myytäviä tavaroita (esim. häkki) tai liittää mukaan kuvan myytävästä eläimestä. Ilmoitus on voimassa 4 kk, minkä jälkeen ilmoitus poistetaan. Jos 4 kuukauden raja lähestyy ja chinchilla on yhä ilman kotia, voi tiedot laittaa uudestaan tai ilmoittaa tilanteesta jo ennen kuin kuin 4 kk tulee täyteen. Muistathan myös ilmoittaa, mikäli chinchillasi löytää kodin aikaisemmin, jotta ilmoitus voidaan poistaa turhien yhteydenottojen ehkäisemiseksi.

Jos olet kiinnostunut välityksessä olevista chinchilloista, saat myyjän yhteystiedot osoitteesta valitys at chinchilla.fi

MYYDÄÄN

Dalton (uros, 6v, standard) ja Dita (naaras, 5v, sapphire) ovat kasvattajilta hankittuja ja luovutetaan samaan kotiin.  Daltonia ei ole leikattu, joten myyrät ovat elelleet omissa isoissa häkeissään. Molemmat ovat terveitä ja toimeliaita yksilöitä, jotka mieluummin kipuavat seikkailemassa kun istuvat sylissä. Häkkien lisäksi mukaan saa häkkitilpehööriä, hiekkaa ja pellettejä.
Hintaa tärkeämpi on löytää uusi rakastava koti.  Chinchillat sijaitsevat Oulussa.

Bobi on 7v uros, beige. Aikamoinen persoona, seikkailee mielummin, mutta saattaa omatoimisesti tulla käymään sylissäkin. Osaa kyllä vaatia kun on juoksutuksen aika, konstina on pistävä katse häkistä tai muuten vaan tasajalkaa hyppiminen pitkin häkkiä.

Elli 4v naaras, african violet. Elli on kiltti ja aika pieni, tulee useammin syliin kun bobi, palaa monesti häkkiin omatoimisesti aika lyhyenkin juoksemisen jälkeen. Viihtyisi varmaan enemmänkin ihmisen kanssa jos voisin sitä kunnolla käsitellä.

Asustelevat yleensä isossa häkissä yhdessä, koska Bobi on leikattu. Ovat hetken nyt olleet erillään kun tappelivat ja minun on vähän vaikea käsitellä eläimiä, mutta pidin muutama viikko sitten pari iltaa niitä samassa häkin puoliskossa ja ei näyttänyt suurempia riitoja olevan. Uskoisin että yhdistäminen tapahtuu ihan kivuttomasti jos vaan voi nähdä vaivaa asian eteen.

Mukaan saa halutessaan ison vaatekaappiin tehdyn häkin, kaiken irtaimiston ja tällä hetkellä täyden 10l ämpärin Altrominin pellettiä.

Chinchillat löytyvät Taipalsaarelta, Lappeenrannan vierestä.

Viimeisin päivitys: 13.8.2018 10:56

Etsi SLC:n sivuilta

Uutisarkisto

Muualla verkossa

Ylläpito