Pink white -chinchilla

Suomen Lemmikkichinchillat ry

koristekuva

Chinchillavälitys

SLC hoitaa pienimuotoista chinchillavälitystä. Välitys toimii siten, että yhdistys välittää ainoastaan tietoja myytävistä tai sijoitettavista chinchilloista sekä joissain tapauksissa myös mahdollisista ostajista. Mitään eläinvarastoa yhdistyksellä ei siis ole. Mikäli haluat eläimesi välitykseen tai huomaat myytävissä eläimissä sinulle sopivan eläimen, ota yhteyttä yhteyshenkilöön.

Välitys tarvitsee vähintään seuraavat tiedot:

Lisäksi voi kertoa esimerkiksi parilla sanalla chinchillan luonteesta, mainostaa mukana myytäviä tavaroita (esim. häkki) tai liittää mukaan kuvan myytävästä eläimestä. Ilmoitus on voimassa 4 kk, minkä jälkeen ilmoitus poistetaan. Jos 4 kuukauden raja lähestyy ja chinchilla on yhä ilman kotia, voi tiedot laittaa uudestaan tai ilmoittaa tilanteesta jo ennen kuin kuin 4 kk tulee täyteen. Muistathan myös ilmoittaa, mikäli chinchillasi löytää kodin aikaisemmin, jotta ilmoitus voidaan poistaa turhien yhteydenottojen ehkäisemiseksi.

Jos olet kiinnostunut välityksessä olevista chinchilloista, saat myyjän yhteystiedot osoitteesta valitys at chinchilla.fi

MYYDÄÄN

Chinchilla-pariskunta Max ja Kismet etsii hyvää ja rauhallista loppuelämän kotia! Kastroitu uros Up North’s Max on 13-vuotias standard, ja naaras Kingis Kismet on 12-vuotias tan ebony chinchilla. Ovat asuneet yhdessä lähes koko elämänsä joten luovutetaan vain samaan kotiin. Iästään huolimatta ovat molemmat hyvässä kunnossa, energiaa ja uteliaisuutta riittäisi vaikka mihin. Ovat molemmat myös helppoja käsitellä.

Hyvän kodin löytyminen on tärkeintä, rahallista korvausta en pariskunnasta tarvitse. Maxin ja Kismetin mukana tulee paljon tarvikkeita ja tuttua ruokaa. Häkin voin myös myydä jos uudessa kodissa on sille tarvetta. Asuvat tällä hetkellä Tampereella, mutta kuljetus lähiaikoina ainakin Turun, Helsingin ja Kotkan suuntaan onnistuu, muualle Suomeenkin mahdollisesti sovittaessa.

 

Zinrocks Fanni ja S*Atlantis Faith(*) etsivät yhdessä loppuelämän lemmikkikotia!

Kyseessä siis äiti ja tytär, molemmat väriltään ebony velvettejä. Faith on synt. 2011, Fanni 2016.

Faith hieman hankala luonteeltaan, ei kuitenkaan pure tai ole ilkeä, on siis kuitenkin käsiteltävissä, ei vaan yhtään tykkää käsittelystä/sylissäolosta.

Vain lemmikkikotiin ja yhdessä!

Asumme Sotkamossa, kyyti kauemmaksi järjestettävissä.

Kotia etsii 2 poika chinchillaa, jotka tarvitsevat nyt huolehtivampaa kotia muuttuneen elämäntilanteen vuoksi.

Vanhempi, ikä noin 10v on leikattu. Nuorempi ei ole leikattu, tarkka ikä ei tiedossa, väri molemmilla standard (?). Ei ole käsikesyjä, mutta erittäin sosiaalisia. Mukana häkki, ruoat, hiekat. Hintaa en pyydä, kunhan saisivat hyvän kodin. Sijainti Kokkolan Lohtajalla.

Viimeisin päivitys: 13.2.2018 22:31

Etsi SLC:n sivuilta

Uutisarkisto

Muualla verkossa

Ylläpito