Pink white -chinchilla

Suomen Lemmikkichinchillat ry

koristekuva

Chinchillavälitys

SLC hoitaa pienimuotoista chinchillavälitystä. Välitys toimii siten, että yhdistys välittää ainoastaan tietoja myytävistä tai sijoitettavista chinchilloista sekä joissain tapauksissa myös mahdollisista ostajista. Mitään eläinvarastoa yhdistyksellä ei siis ole. Mikäli haluat eläimesi välitykseen tai huomaat myytävissä eläimissä sinulle sopivan eläimen, ota yhteyttä yhteyshenkilöön.

Välitys tarvitsee vähintään seuraavat tiedot:

Lisäksi voi kertoa esimerkiksi parilla sanalla chinchillan luonteesta, mainostaa mukana myytäviä tavaroita (esim. häkki) tai liittää mukaan kuvan myytävästä eläimestä. Ilmoitus on voimassa 4 kk, minkä jälkeen ilmoitus poistetaan. Jos 4 kuukauden raja lähestyy ja chinchilla on yhä ilman kotia, voi tiedot laittaa uudestaan tai ilmoittaa tilanteesta jo ennen kuin kuin 4 kk tulee täyteen. Muistathan myös ilmoittaa, mikäli chinchillasi löytää kodin aikaisemmin, jotta ilmoitus voidaan poistaa turhien yhteydenottojen ehkäisemiseksi.

Jos olet kiinnostunut välityksessä olevista chinchilloista, saat myyjän yhteystiedot osoitteesta valitys at chinchilla.fi

Kotia etsii 12-vuotias standard naaras Fria.
Luonteeltaan Fria on temperamenttinen ja  utelias naaras chinchilla. Perso herkuille. Tunnistaa omat ihmisensä ja antaa nostaa syliin ja rapsutella. On hitaasti lämpenevä kaveri ulkopuolisille.
Eleli kahdeksan vuotiaaksi kumppanin kanssa, mutta on ollut nyt 4 vuotta itsekseen. Ei pelkää koiria, niitä on ollut samassa taloudessa. Asuu Utsjoella, kesällä 2023 Satakunnassa kesä-heinäkuu.

Viimeisin päivitys: 12.6.2023 10:14

Etsi SLC:n sivuilta

Uutisarkisto

Muualla verkossa

Ylläpito