Pink white -chinchilla

Suomen Lemmikkichinchillat ry

koristekuva

SLC:hen liittyminen ja jäsenmaksut

SLC:hen voit liittyä täyttämällä sähköisen jäsenanomuskaavakkeen. Jos syystä tai toisesta saa em. kaavaketta täytettyä, ota yhteyttä jäsensihteeriin: jasensihteeri at chinchilla.fi. Täyttämällä jäsenanomuskaavakkeen hyväksyt yhdistyksen säännöt ja luovutat tietosi yhdistyksen jäsenrekisteriin.

Kun jäsenanomuksesi on hyväksytty, jäsensihteerimme lähettää sinulle viitenumerolla varustetun maksulomakkeen, jolla voit maksaa jäsenmaksun. Viitenumero on samalla myös jäsennumerosi. Jos et ole saanut jäsensihteeriltä postia kahden viikon kuluessa, ota yhteyttä häneen, sillä tällöin postisi ei todennäköisesti ole mennyt perille asti.

Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun (maksupäivästä alkaen 31.12. asti, ei siis 12 kk maksupäivästä alkaen). Jos liityt jäseneksi kesken vuotta, saat kuitenkin kaikki kuluvan vuoden jäsenlehdet! Jos sinulla on kysyttävää jäsenasioista, ota yhteyttä jäsensihteeriin: jasensihteeri at chinchilla.fi.

Jäsenmaksut vuonna 2024

Vuosijäsen 10 €
Nuorisojäsen 8 €
Perhejäsen 4 €
Yhteisöjäsen 35 €

Lisäksi liittymismaksu uusilta jäseniltä 2 € (perhejäsenestä ei tarvitse maksaa liittymismaksua). Nuorisojäseniä ovat henkilöt, jotka kuluvan vuoden lopussa eivät ole täyttäneet 15 vuotta. Perhejäsenyyttä voi anoa, jos samassa taloudessa asuu jo vuosijäsen (nuorisojäsen samassa taloudessa ei riitä). Perhejäsenelle ei lähetetä omaa lehteä.

Jäsenet saavat myös etuja ja tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme:

Feedcon

Viimeisin päivitys: 8.4.2024 14:42

Etsi SLC:n sivuilta

Tapahtuu

Tuoreimmat päivitykset

Uutisarkisto

Muualla verkossa

Ylläpito