Pink white -chinchilla

Suomen Lemmikkichinchillat ry

koristekuva

SLC:hen liittyminen ja jäsenmaksut

SLC:n jäsenyyttä voit anoa täyttämällä sähköisen jäsenanomuskaavakkeen tai perinteisen jäsenanomuskaavakkeen ja lähettämällä sen osoitteeseen

Mari Jensen
Jäkälätie 9
21500 Piikkiö

Voit myös skannata lomakkeen ja lähettää sen sähköpostitse osoitteeseen jasensihteeri at chinchilla.fi. Anomalla jäsenyyttä hyväksyt yhdistyksen säännöt ja luovutat tietosi yhdistyksen jäsenrekisteriin.

Suomen Lemmikkichinchillat ry:n hallitus käsittelee jäsenanomuksesi. Hyväksymispäätöksen jälkeen jäsensihteerimme lähettää sinulle viitenumerolla varustetun maksulomakkeen, jolla voit maksaa jäsenmaksun. Viitenumero on samalla myös jäsennumerosi. Jos et ole saanut jäsensihteeriltä postia kahden viikon kuluessa, ota yhteyttä häneen, sillä tällöin postisi ei todennäköisesti ole mennyt perille asti.

Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun (maksupäivästä alkaen 31.12. asti, ei siis 12 kk maksupäivästä alkaen). Jos liityt jäseneksi kesken vuotta, saat kaikki kuluvan vuoden jäsenlehdet! Jos sinulla on kysyttävää jäsenasioista, ota yhteyttä jäsensihteeriin: jasensihteeri at chinchilla.fi.

Jäsenmaksut vuonna 2021

Vuosijäsen 10 €
Nuorisojäsen 8 €
Perhejäsen 4 €
Yhteisöjäsen 35 €

Lisäksi liittymismaksu uusilta jäseniltä 2 € (perhejäsenestä ei tarvitse maksaa liittymismaksua). Nuorisojäseniä ovat henkilöt, jotka kuluvan vuoden lopussa eivät ole täyttäneet 15 vuotta. Perhejäsenyyttä voi anoa, mikäli samassa taloudessa asuu jo vuosijäsen (nuorisojäsen samassa taloudessa ei riitä). Perhejäsenelle ei lähetetä omaa lehteä.

Jäsenet saavat myös etuja ja tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme, joita ovat vuonna 2021:
Tierran Lemmikkipuoti, Heinäkauppa, Kotipesät ja Feedcon Oy

Viimeisin päivitys: 8.2.2021 11:16

Etsi SLC:n sivuilta

Tuoreimmat päivitykset

Uutisarkisto

Muualla verkossa

Ylläpito