Pink white -chinchilla

Suomen Lemmikkichinchillat ry

koristekuva

Chinchilla-lehti

SLC julkaisee jäsenlehtenään Chinchilla-lehteä, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja lähetetään kaikille jäsenille (pl. perhejäsenet). Lehteä ei voi tilata muuten – jos sen haluaa, on liityttävä SLC:n jäseneksi.

Lehden edellisten vuosien irtonumeroita on mahdollista ostaa. Lehtiä myy Laura Nieminen (e-mail: rahastonhoitaja at chinchilla.fi) seuraavin hinnoin:

Vuosikerta Kappalehinta
2004–19 0,50 €

Nyt tarjous, kaikki vanhat lehdet vain 0,50 €/kpl!
Hintoihin lisätään postikulut.
Tilille maksettaessa käytetään viitenumeroa 4035. Myös näyttelyiden yhteydessä on myynnissä vanhoja lehtiä, jolloin säästät postikulut. Mikäli haluat ostaa näyttelyssä jotain tiettyä numeroa, ole hyvä ja ilmoita asiasta ennakkoon, sillä kaikkia numeroita ei tuoda kaikkiin näyttelyihin. Huomaathan myös, että jotkut numerot on myyty loppuun.

Vuonna 2020 ei ilmestynyt lehteä ja vuodesta 2021 on siirrytty julkaisemaan vain sähköinen lehti.

Osoitteenmuutokset jäsensihteerille, ei lehden päätöimittajalle!

Haluaisitko kirjoittaa Chinchilla-lehteen?

Julkaistavaksi tarkoitettuja juttuja voi lähettää lehden sähköpostiosoitteeseen  chinchilla.lehti at gmail.com  seuraavia ohjeita noudattaen:

Haluaisitko chinchillasi lehden kanteen? Kivat kuvat ovat aina tervetulleita!

Kansikuvaa ehdottaessasi katso sitä ensin koneesi näytöltä 1:1-koossa. Onko kuva terävä vai tärähtänyt? Hämärässä ja kännykkäkameroilla kuvatut otokset ovat usein rakeisia tai epätarkkoja, jolloin niistä tehtävä painomateriaalikin on laadultaan heikkoa. Salamasta johtuva ylivalotus, jyrkät varjot tai häkin läpi otettu kuva eivät usein tee kohteelle oikeutta.

Kuvan koon tulisi myös olla riittävä. Nyrkkisääntönä: kuva voidaan painaa noin kolmasosakoossa siitä, minkälaisena se näkyy 1:1-koossa ruudullasi – kanteen ei siis voi laittaa kuvaa, joka mahtuu pienentämättä esim. läppärin ruudulle kokonaan. Alle 1 megatavun kokoiset tiedostot eivät käytännössä riitä kanteen, mutta muualle lehteen sensijaan niitä voidaan usein käyttääkin. Kannen muodon vuoksi (etu- ja takakansi avattuna) vaakakuva toimii yleensä parhaiten, mutta riittävän suuresta pystykuvastakin voidaan rajata sopiva muoto.

Jos et osaa tarkistaa kuvakokoa, lähetä tiedosto tutkittavaksemme tai kysy lisää, vastaamme mielellämme!

Oletko kiinnostunut mainostamaan Chinchilla-lehdessä?

Chinchilla-lehden mainoshinnat ovat seuraavat:

Keskiaukeama – 90 euroa
A4 – 35 euroa
A5 – 25 euroa
A6 ja sitä pienemmät – 20 euroa

Lehti julkaistaan a4-kokoisena. Mainosten tulee olla painovalmiita (.jpg tai .pdf). Mainosten tekemisestä painovalmiiksi laskutetaan erikseen työn määrän mukaan, kuitenkin vähintään 10 euroa/mainos (0,5 h). (Värimainokset ovat mahdollisia, mikäli mainostaja kustantaa kaikki siitä aiheutuvat kulut, koskee vain painettua lehteä)

Viimeisin päivitys: 30.4.2021 13:24

Etsi SLC:n sivuilta

Uutisarkisto

Muualla verkossa

Ylläpito