Pink white -chinchilla

Suomen Lemmikkichinchillat ry

koristekuva

Suomen Lemmikkichinchillat ry:n chinchillarekisterin rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10§

1. Rekisterinpitäjä

Suomen Lemmikkichinchillat ry
Niina Bamberg
puheenjohtaja@chinchilla.fi
040 562 6498

2. Rekisteriasioissa vastaava henkilö ja / tai yhteyshenkilö

Maarit Lähdesmäki
rekisterointi@chinchilla.fi
044 040 8830

3. Rekisterin nimi:

Chinchillarekisteri

Tämä on henkilötietolain mukainen rekisteriseloste Suomen Lemmikkichinchillat ry:n (jäljempänä SLC) chinchillarekisteristä. SLC ylläpitää chinchillarekisteriä pitääkseen kirjaa Suomen chinchillakannasta. Rekisteri sisältää chinchillan tietojen lisäksi omistajan sekä kasvattajan nimen ja vapaaehtoisina tietoina näiden osoitteet, puhelinnumerot sekä sähköpostiosoitteet. Tiedot antaa chinchillan omistaja tai kasvattaja rekisteröinnin yhteydessä.

Chinchillarekisterin ylläpidosta vastaa SLC:n hallituksen nimeämä rekisteröijä. Rekisteröijä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon asianosaisen vaatimuksesta tai virheen huomatessaan omatoimisesti. Chinchillan omistajan, kasvattajan tai muun henkilön tulee ottaa yhteyttä rekisteröijään tiedon korjaamiseksi. Chinchillarekisterin tietoja käytetään chinchillakannan laajuuden, sukutietojen, terveydellisten tekijöiden ja chinchillan suosion lemmikkinä seuraamiseen. Rekisterin tietoja voidaan myös hyödyntää näyttelyilmoittautumisissa. Ilmoittautumisten yhteydessä on mahdollista erikseen kieltää henkilötietojen julkaisu.

Chinchillarekisteristä ei luovuteta omistajien tai kasvattajien yhteystietoja ulkopuolisille ilman asianosaisen suostumusta. Tietoja ei luovuteta Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Chinchillarekisteri arkistoidaan paperimuodossa sekä suppein tiedoin sähköisessä muodossa. Sähköisen rekisterin suojaus perustuu yhdistyksen vuokraaman palvelimen tietoturvajärjestelmiin ja rekisterin käyttöoikeuksien rajaukseen. Chinchillarekisterin käyttöoikeudet ovat yhdistyksen nimeämällä rekisteröijällä ja puheenjohtajalla.

Viimeisin päivitys: 9.1.2024 10:54

Etsi SLC:n sivuilta

Uutisarkisto

Muualla verkossa

Ylläpito